ShaynaL Inter Milan Tröja Ilse

ShaynaL Inter Milan Tröja Ilse

Bayern Munich kläder


Tranmere Rovers 1-1 AFC Wimbledon AFC Wimbledons hopp om att knyta ligan Två matcher ledde till ett slag på Tranmere Rovers som Bayern Akinfewas 15: e mål för säsongen hade varit tillräckligt för att ge Dons sin första seger i 2015. Imidlertid producerar Everton unga George Green fyrverkerierna för att plocka upp vad som kan vara en vital dragning för den nedbrytningshotade sidan. Det betyder att Dons har poäng som tagits från sju poäng på Plymouth i den sista säsongen Bayern Munich tröja i slutet av säsongen. George Francomb misslyckades med ett fitnessprov med ett muskelproblem och kunde inte ta sig in i truppen. Dannie Bulman tjänstgjorde den sista matchen i hans tre matchstopp för hans avslag i 3-2-förlusten i Exeter City tidigare i månaden.
Chefen Neal Ardley kunde inte ta sig på dugouten efter att ha genomgått Neil Cox och Simon Bassey på Wirral. Grön tvingade den första räddningstiden från Ross Worner som Dons målvakt reagerade instinktivt för att handla bort en ansträngning från kanten av området. Det var ett tidigt bakslag för besökarna som Jack Smith. Trots att Tranmere hade kontroll över det mesta av den tidiga leken var det Wimbledon som öppnade poängen när klockan tickade mot halvtimmarmärket Peter Brezovan för att ge Dons en halvtidsförmåga Tom Beere, fräsch från att skriva ett nytt kontrakt , Ringde Brezovan till handling efter omstart men den här gången var Tranmere-skottstopparen Liverpool kläder upptagen.
I andra änden använde Worner benen för att dra av ett Tottenham Hotspurs tröja oorthodoxt stopp för att återigen hålla Green ut och Wimbledons ledning förblev intakt. Tranmere huffing och puffing men kunde inte blåsa Dons Jake Reeves satte nästan isingen på tårtan med en fantastisk strejk från distans men Brezovan tippade Det bakom hörnen Det var att bevisa en avgörande räddning som Rovers var kvar i spelet tills The Stopptiden och den nedbrytningshotade sidan ökade deras överlevnad hoppas att dons delas av ade Azeez en straff AFC Wimbledon: WDD, Fuller, Smith, Moore, Goodman, Oshilaja, Beere, Reeves, Akinfenwa, Tanner, Rigg. Delar: McDonnell, Phillips, Agyei, Gallagher.GenevaBur fotbollströjor MonteHigi
LucaIzon fotballdrakter Ermelinda
SammyBroo maglie calcio a poco prezzo KatjaSker
RamonLato fussball trikot Ferdinand
Floyvltiv maglie calcio a poco prezzo ShelleyMa
KassieJku maglie calcio a poco prezzo MerrillJa